A budapesti Gozsdu Udvarban nyílt meg Jamie Oliver első európai pizzériája, melyet az étterem kialakításától kezdve a menün át minden tekintetben áthat a sztárséf olasz életforma iránt tanúsított szenvedélye. A belváros nyüzsgő központjában megnyílt Jamie’s Pizzeria megnyitóját a MINI támogatta.
Európa első Jamie’s Pizzeria-ja december 12-től Jamie Oliver nevével fémjelzett, egyszerű, ízletes, frissen készített kovászos tésztával és kivételes minőségű, friss feltétetekkel kemencében sült pizzákkal, kreatív salátákkal, tésztákkal és csodálatos olasz desszertekkel várja vendégeit Budapest szívében, a Gozsdu udvarban.
Magyarország első, tavaly nyáron a Budai Várban megnyílt Jamie Oliver étterméhez és a világszerte több mint hatvan Jamie’s vendéglátóhelyhez hasonlóan a Jamie’s Pizzeria-ban is laza, kellemesen pezsgő hangulat fogadja az olasz konyha rajongóit, akik exkluzív környezetben élvezhetik a legkiválóbb, fenntartható, az állatokkal való méltó bánásmódot garantáló forrásokból származó alapanyagokból készült fogásokat.
A Jamie’s Pizzeria első európai képviselőjének koncepcióját Jamie Oliver és a vendéglátóhely üzemeltető Zsidai Csoport különös alapossággal, együtt dolgozták ki, hogy az olasz ételek szerelmesei a helyi lakosság és a hazánkba látogató vendégek igényeit is maximálisan kielégítsék.
Az étterem december 11-ei exkluzív megnyitóján mintegy kétszáz vendég adhatta át magát a Jamie’s Pizzeria által kínálat gasztronómiai élvezeteknek, köztük a MINI márka nagykövetei, Leblanc Gergely balettművész és Nagy Ervin színész is. A brit prémiummárka nemcsak nagykövetein keresztül képviseltette magát a nagyszabású megnyitón: a márka MINI Drive Me Home exkluzív szolgáltatással segítette a vendégek hazajutását.
„A Jamie’s Italian tavalyi megnyitóján a MINI és a Jamie‘s, mint lendületes, fiatalos brit márkák már kiválóan működtek együtt, így adta magát a lehetőség, hogy a Jamie’s Pizzeria teszt időszakában is egymást támogatva, illetve a vendégek kényelmét megkönnyítve alakítsunk ki egy koncepciót a MINI-vel – mely ez alkalommal is nagyon pozitív visszhangra talált“ – mondta el Juhász Emese, a Zsidai Gasztronómiai Csoport kommunikációs vezetője.