Gyulai Pálinka Manufaktúra

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit, akik 2008-ban alakultak. Fotó: Juhász Melinda

  Illatos, ízes gyümölcsökből főzik a tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 – 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
A www.amdala.hu szerkesztősége ellátogatott a Gyulai Pálinka Manufaktúrába,ahol a pálinkák készítéséről hallhattunk beszámolót, láthattuk az eredményt,többek között a Kóser pálinkát, amely 42%-os, Mályvíz pálinkát, amely 60%-os, likőröket és Báró Harruckern 42%-os pálinkáit.