Izgalmasan telt a magyar tejtermék-analógok, a ToTu termékek szempontjából szeptember és október fordulója, mivel több rendezvényen is élénk érdeklődés övezte a készítményeket. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusán a KÁN Egyetemi napok keretében mindenki megkóstolhatta a tojásfehérje alapú túró, sajtkrém, tejföl, tej, gyümölcsjoghurt és latte alternatívákat. Mindezt az agrárágazat egyik legigényesebb díszszemléjén.
Azonban aki a hétvégén inkább Budapesten az édességek világában merült volna el, tejmentes édességeket is talált magának a Szent István Bazilika árnyékában megrendezett Édes Napokon, ahol a ToTu első ízben mutatkozott be, és olvadt el a sok-sok finomság mellett a szájpadlásokon.
A ToTu termékek megismertetése mellett a termékcsalád tudományos hátterének legmagasabb színtű biztosítása is cél. Éppen ezért a Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság XLI. Kongresszusán Pécsett szintén jelen volt.
– Az öregedés és az idősgyógyászat kihívásai a XXI. században témakör teljes mértékben a ToTu termékcsalád terepe, hiszen a tejmentesen táplálkozók mellett a sportolók, a sportrehabilitációban résztvevők és az idősgyógyászatban kezeltek körében a legnépszerűbbek termékeink. A Pécsett megrendezett tudományos konferencián is nagyon pozitívan fogadták legújabb fejlesztéseinket is. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság elnöke, Prof. Dr. Székács Béla 80. születésnapja alkalmából ünnepi tortának egy ToTu-tortát választott. Úgy gondolom, a termékünk pozitív orvosi minősítésére ezt követően minden további szó felesleges. Köszönjük Professzor Úr! – mondta Dr. Németh Csaba a ToTu termékek forgalmazójának részéről.
További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek