Táncdalfesztivál, video-disco, tombola, pezsgő és sült malac – alapvető kellékek, hogy bút és bajt feledve búcsúztassuk idén is az óévet. A Danubius Hotel Gellért patinás falai közt azonban ennél többre is számíthatunk idén Szilveszterkor.
Hatalmas sikert aratott tavaly a Hotel Gellért szilveszteri óévbúcsúztatója, ezért az alapötletet meghagyva, de új íz-kompozíciókkal és sztárfellépőkkel várja vendégeit Budapest talán legszebb szállodaépülete az év utolsó napján. Az este 7-kor induló és hajnalig tartó programban lesz minden, ami szemnek, szájnak és fülnek ingere. Az érkező vendégeket üdvözlő koktél várja, Lajsz András koktélkirály és csapata kínálásával, majd a díszes asztalokon szolgálják a szilveszteri vacsorát a toszkánai szárított sonkától, az Unicum-Szilva mártással tálalt érlelt borjúcombig Héjja László, a szálloda mesterszakácsának ajánlásával. A korlátlan étel- és italfogyasztás mellett korlátlan lesz a jókedv is. Tíztől a hazai táncdal és pop irodalom legismertebb dallamai csendülnek majd fel a műfaj kiválóságival. Így itt köszönthetjük majd Koós Jánost és Dékány Saroltát, Szűcs Judithot, Csonka Andrást, Dobrádi Ákost és a Bon-Bont, s az est házigazdájaként, Szandit. Természetesen a pezsgős koccintás fordít minket az újévbe, amikor már tálalva lesznek az ilyenkor hagyományos ételek, de a hangulat is fokozódik, hisz folytatódik a video disco, ahol a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek szívet melengető retro slágerei csendülnek majd fel…