Szekeres Nóra tudományokba ássa bele magát

Új kihívások a műsorvezető életében

Új kihívások a műsorvezető életében

Szekeres Nórát mélyvízbe dobták szakmai területen, de professzionalizmusának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodott az új munkájához. Kóstolt már olyan egy éves almát, ami kora ellenére friss volt, de probiotikus zöldségleveket is a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ élelmiszer-tudományi laboratóriumában, sőt még a koronavírus működésébe is jobban beleásta magát.

 

A csinos műsorvezető visszatért a képernyőre, és egy számára teljesen új területtel ismerkedik – mindezt profi módon szombat délelőttönként a TV2 képernyőjén, az Innovátor című műsorban.

 

 – Nagyon tetszik a téma, egyébként is kíváncsi természetű vagyok, szeretem megérteni a körülöttünk zajló dolgokat. Ebben a műsorban pedig lehetőség van rá, hiszen a kutatók elmagyarázzák, mivel is foglalkoznak. Már számtalanszor kiderült, hogy a munkájuk mennyire átszövik a mindennapjainkat, például egyáltalán nem kizárt, hogy a boltban olyan paradicsomot vásárolunk, amiket magyar kutatók nemesítettek – mesélte a műsorvezető.

Az adásokból sokszor kiderül, hogy a kutatók nem is olyan elrugaszkodott dolgokkal foglalkoznak, hanem munkájuk hat a mindennapjainkra, gazdaságunkra.

Szekeres Nóra 4

A műsorban olyan fejlesztésekkel is találkozunk, amik évek múlva talán termékként köszönnek vissza a boltokban – mesélte lelkesen Szekeres Nóra.

Az Innovátor című műsorban többek között a NAIK tagintézeteinek fejlesztéseit, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívásait, innovációit is megismerhetik a nézők.

Az eddigi adások elérhetőek a TV2 honlapján illetve a műsor YouTube csatornáján.